Logg på din Motei-konto

5 gode grunner til å bruke Motei

Motei er en digital forlengelse av din motevirksomhet. Spørsmålet er ikke "om" du burde bruke Motei, men "hvordan".


Motei er kilden til hele den norske moteindustrien samlet på ett sted. Motei er utviklet spesielt for forbrukernes handlevaner og moteindustriens behov for ¨å synliggjøres digitalt. Her er 5 gode grunner til hvorfor din motevirksomhet burde bruke Motei.


1.

1 av 5 norske klesforbrukere bruker internett til å planlegge sin neste handel innenfor klær og sko. 

Norske forbrukere spanderer 7 mrd. årlig på å handle klær og sko online. Nylige undersøkelser viser til at å planlegge sin neste handel er 1, 6 ganger vanligere enn å faktisk handle på nett. Det vil si at planlegging av handel kan potensialt tilrettelegge for 12,5 mrd. årlig i norske fysiske butikker. Ved å være tilstede og virke i flere kanaler som Motei, kan din virksomhet fange opp kundene mer effektivt. 


2.

Ved å være medlem av Motei kan man engasjere nye og eksisterende kunder ved å samle følgere.

Motei-medlemmer velger å følge de mote-virksomhetene som de ønsker å holde øye med. Når et Motei-medlem velger å følge din virksomhet klarer de å holde seg oppdatert på nyheter og mye annen relevant informasjon om din virksomhet. Slike oppdateringer hjelper medlemmene å ha god kjennskap til virksomhetens hendelser og produkter.


3.

Gjør din virksomhet mer søkbar.

Når du oppdaterer din profil med korrekt informasjon så blir din profil mer søkbar og flere forbrukere finner fram til din virksomhet. Din virksomhets profil på Motei er synlig i alle søkemotorer og fanges enkelt opp i sosiale medier. Ved å linke til dine sosiale medier og din nettside blir også disse mer søkbare på f.eks Google.


4.

Din virksomhet skaper synergier for hele moteindustrien i Norge.

Ved å være en del av Motei kan Motei lære seg mer om forbrukernes vaner. Samtidlig som at Motei gjør det enklere og mindre tidkrevende for forbrukere å lokalisere dere, lærer Motei om forbrukerne og deres handlevaner. Med disse innsiktene tilrettelegger Motei for funksjoner som skaper en mer effektiv hverdag for moteindustrien.


5.

Få nye innsikter.

Motei fanger opp forbrukernes handle- og planleggingsmønster og deler disse med moteindustrien. Dette er innsikter som kan bidra til at dere lærer mer om deres kunder.


Motei er helt gratis og kommer alltid til å være det.


Les også: Motei for virksomheter