Slik tar du Instagram-vennlige bilder hjemme

Slik tar du Instagram-vennlige bilder hjemme

Alle som er glade i mote vet at det ikke er bare bare å ta et Instagram-vennlig bilde, men det finnes heldigvis mange gode tips og råd som kan hjelpe deg på veien. Det viktigste du må huske på er at det er ikke kun klærne som teller, omgivelsene har like mye å si. Det betyr derimot ikke at du må reise til en ris-terrasse på Bali for å ta kule bilder, du kan like godt gjøre dette hjemme i din egen stue. Du må bare ha den riktige stilen – og det rette tilbehøret.

En stue “made for Instagram”

Det er faktisk ikke så mye som skal til for å få et kult interiør hjemme som er med på å løfte bildene dine. Ett enkelt triks kan være å gå til innkjøp av en haug grønne planter, den grønne trenden lever i beste velgående, og er et enkelt triks for å få svært så insta-vennlige bilder. Det som er fint med grønne planter er at de passer med alle antrekk, så her er det vanskelig å trå fei.

Et annet tips er å gå til innkjøp av et skikkelig kult teppe, det finnes mange ulike stue tepper – og du finner garantert ett du liker. Du kan bruke teppet enten til å sitte på det, eller bare la det gi bildene dine et lunt og varm uttrykk. Bare husk at du bør velge et litt nøytralt teppe, slik at det ikke tar over blikkfanget fra klærne dine.

Et siste lille triks

Det finnes mange gode tips for hvordan du tar perfekte bilder til Instagram, og du har også fått noen i denne artikkelen. Men helt til slutt skal vi gi deg et siste triks.

Husk å alltid stryke klærne dine, det er nemlig mange som glemmer dette – og da blir ikke det endelige resultatet veldig bra.