Logg på din Motei-konto

Rachel Zoe velger CLUSE Watches

Kjent for sitt tidløse og stilrene design, har det Amsterdambaserte klokkemerket CLUSE Watches høstet stor interesse internasjonalt på sosiale medier og blant stilbevisste personer. Merket ønsker å kunne tilby klokker som kan brukes til en hver anledning, og med sine utskiftbare ur og reimer er mulig å finne sin personlige favoritt.

En av dem som har tatt CLUSE Watches inn i varmen er den suksessfulle redaktøren og kjendisstylisten Rachel Zoe.

Kjent for å ha jobbet med store navn som Mischa Barton, Cameron Diaz, Jennifer Lawrence og Miley Cyrus, for å nevne noen, har Zoe opparbeidet seg et rykte for å være en av de mektigste kvinnene i motebransjen i Hollywood. Med en CV som inneholder en rekke kjente stjerner, to tv-show, en kleslinje, to bøker og et eget gratis motemagasin, har stjernestylisten blitt et globalt moteikon.Se CLUSE lookbook her!


CLUSE Klokker Zoe Box of Style

The Box of Style, som sendes ut fire ganger i året til abonnenter og er en boks med utvalgte Rachel Zoe godkjente fashion items, kunne høsten 2015 melde at Zoe personlig hadde valgt CLUSE La Bohème klokken i rosegull som en av sine favoritter.


La Bohème Rose Gold Black/Grey

La Bohème Rose Gold Black/Grey er en av CLUSE Watches mest klassiske modeller og klokken er den perfekte kombinasjonen av minimalisme og hverdagslig eleganse. Den sorte skiven med detaljer i rosegull gir et stilrent og klassisk utrykk, og med de to utskiftbare skinnreimene kan klokken enkelt gjøres om fra hverdag til kveld. Den populære modellen kommer også i sølv og rosegull.Finn La Bohème Rose Gold CLUSEklokker.noLeverandør: Cluse klokker

Kontakt: info@cluseklokker.no / +47 92 68 88 51

  • Relaterte profiler