Logg på din Motei-konto

GANT Home presenterer «the sophisticated Manhattan home»

Les om vår- & sommerkolleksjonen fra interiørlinjen GANT Home.

For vår/sommer 20016 kolleksjonen henter GANT inspirasjon fra det tradisjonelle «Manhattan home» og legger til europeisk raffinement. Fargepaletten strekker seg fra hvite blomster til grønne landskap i tillegg til beroligende rosa og kjølig grå. Denne kolleksjonen har en tidløs design kombinert med moderne detaljer og består blant annet av materialer i 340 thread-count Egyptisk bomull og 100% lin, som er ment for å vare livet ut.

Et twist av europeisk raffinementInteriør til hjemmet!

Med et stort utvalg av puter, tepper og diverse kjøkken nødvendigheter, tilfører GANT Home en touch av Europeisk raffinement til det tradisjonelle Amerikanske hjem. Vasket lin, jacquard og naturskjønne mønstre utgjør det drømmende Manhattan hjemmet i en fargepalett som strekker seg fra en dus pastellgrønn til marineblå, og hvitt til et snev av rødt. GANT Home til kjøkkenet!

Kjøkkenserien inkluderer duker, kopper, kjøkkenhåndklær og mye mer. The Beacon serviset kommer i hvitt og grått, og gir en klassisk bistro-følelse – nå med en morderne twist. Nytt for denne sesongen er også South Key tekstilene, som inkluderer forkle, løper til bord og kjøkkenhåndklær.

Elegant sengetøy for sommerenGANT Home til soverommet!

Inspirert av yachtklubbene i Manhattan forblir sengetøyet like elegant også denne sesongen. I tillegg til den klassiske Key West Paisley, er Tiffany Paisley et nytt mønster som uanstrengt matcher vakre Rosalie - et friskt blomsterprint. Kombiner sengeteppet i ullblanding, Samson Throw, i fargen mole grey med Emmy Linen puten i champagne pink,  og soverommet blir utvilsomt favorittrommet i huset ditt.

Summertime vibesGANT Home til badet!

Denne sesongen gir badet ditt fargerike sommervibber til hjemmet ditt, med nye fargetoner som mandarin og smaragdgrønt. Stripete maritime håndklær er også et must, med nye tolkninger av kjente klassikere. Som alltid lager GANT Home produkter med det klassiske, men allikevel elegante utseende. Perfekt for daglig hjemmebruk.

GANT Home til stranda!
  • Relaterte profiler