Hvordan kan din klesstil bli mote?

Hvordan kan din klesstil bli mote?

Når man snakker om mote, handler det først og fremst om klær. Selv om mote ikke er en klar vitenskap, så kan du bli bedre til å kombinere plagg og farger om du leser deg opp i bladene. For på en måte vil du kanskje ha unike klær, samtidig som det er viktig å ha de rette merkene? Vil du skape trender som kanskje blir sommerens neste mote i vennegjengen? Vel, dette er noen ting å tenke på når du skal bli enda mer motebevisst.

Få enda mer kunnskap

Kunnskap om mote å klær er faktisk skikkelig digg. Kunnskap generelt er kult, for da skjønner man hvorfor jorden sirkulerer rundt sola, og hvordan en bilmotor fungerer. Med denne kunnskapen kan du bli en leder og bli en som alle ser opp til.

Kunnskap får du selvfølgelig på universitetet, men man kan være en selvlært person også. Man kaller dem ofte “street-smart”, og de har selvsagt peiling på mote.

Ikke glem frisyren

Selv om man har den siste moten, er det flere ting som må være på stell. Uten en kul frisyre kommer man ikke langt. Kanskje kunne du tenkt å fikse på håret, men frisøren i gata holder ikke mål? Hjemmesiden nordichair.com har gjort stor suksess også blant unge, blant annet fordi de tilbyr PRP. Dette er en metode for å få tykkere og fyldigere hår. Selv en hårtransplantasjon være løsningen for mange. Man kommer lengst med en frisyre som er tidløs, slik som Karsten Warholm sin.

Følg med på bransjen

Det kan være lurt å følge med på motebransjen dersom man skal bli den hippeste på skolen eller arbeidsplassen, for den saks skyld. Det fins flere arenaer for å følge med i motebildet:

  • Magasiner
  • Moteshow
  • Kolleksjoner

Noe av trikset er å være først ute, og med god erfaring vil man kunne forutse en del trender. Det er fordi de som regel kommer tilbake etter en stund. Det er ganske utrolig at til og med 90-talls moten er tilbake.

Motebransjen er stor, og det er mange ting å følge med på. Det meste skrives om i bloggene også. De sier at kunnskap er makt, og hvem vet hva du kan bruke denne kunnskapen til?

Mote er trender som kommer og går, det må du bare innse. Men det som er kult, er at man kan sette sitt eget preg på den. Enten det er å bruke gjenbruk eller redesign. Begge deler er like kult, dessuten er det bærekraftig.