Mote

Mote

Mote er ikke bare et begrep for et antrekk, mote er vår fremtid. Mote sørger for at du er omgitt av kreativitet dagen lang, og den hjelper deg med å følge med i den moderne verden.

Mote har svært mye å si for oss i Norge, fordi vi befinner oss i et forbrukersamfunn. Et forbrukersamfunn går ut på å handle produkter som ikke anses som en verdi, men et signal på vår identitet, altså den vi er. Dette kan være en Chanel-veske eller Gucci-klokke, rett og slett materiale som sier “dette er meg”.

Mennesker har alltid uttrykket seg selv med mote, det hjelper med å understreke hvem de virkelig er. Moten endrer seg hele tiden, det hele handler om tilbakeblikk. På 1950-tallet så var strutteskjørt og skinnjakker populære plagg hos kvinner og unge jenter, mens på 1970-tallet så var slengbukser og buksedresser det som fikk mest oppmerksomhet. I dages generasjon har trender fra fortiden kommet tilbake, i dag blir slengbukser brukt landet rundt med platåsko.

Nåtid

Dagens generasjon, også kjent som generasjon Z, er den mest kreative og åpne generasjonen vi har opplevd. Denne generasjonen kaster deg ut i det ukjente og gjør det eksklusivt. Nåtiden har sørget for å få inn mote i hver eneste anledning, fra tennisbanen til lesesalen.

Treningstøy

Vi er alle klare over at fysisk aktivitet er en kur for et lengre og sunnere liv. Kroppen vår er bygd for aktivitet, og kleskjeden https://www.aimn.no sørger for at vi ser moteriktige ut under treningsøktene. Aimn er et rimelig kleskjede som har alle de riktige plaggene for å holde hverdagene gående. Deres knæsje farger og livlige klesplagg øker selvtilliten og selvbildet vårt. Med Aimn holder du moten gående.