Moteinfluenser? Bruk tapet som lekker bakgrunn til bildene dine

Moteinfluenser? Bruk tapet som lekker bakgrunn til bildene dine

Dersom du følger moteinfluensere har du sikkert lagt merke til at de stadig har på seg noe nytt. Fra et miljøperspektiv er det selvsagt ikke bra å stadig bytte ut garderoben. Tekstilindustrien er svært forurensende, og det er ingen tvil om at vi må kaste mindre og kjøpe færre nye ting. Dersom du har en drøm om å vise frem antrekkene dine online, uten å kjøpe noe nytt hele tiden, har vi et godt tips til deg.

Fine bakgrunner til antrekksbildene dine

Er du ikke komfortabel med å ta bilder av deg selv ute i offentligheten, er hjemmet stedet for fotografering. Bildene kan se kjedelige og monotone ut, dersom du stiller deg opp foran en hvit vegg, hver gang du skal ta et antrekksbilde. Et godt tips er derfor å tapetsere! Nettstedet Familietapeter.no har et stort utvalgt tapeter, i mange ulike farger og mønstre. Å tapetsere trenger ikke være et kjempeprosjekt. Du kan fint bare tapetsere én vegg, og få både et nytt rom, og en nydelig bakgrunn til bildene dine. Du kan gjerne bruke den samme kjolen flere ganger, om du styler den annerledes, og bruker forskjellige bakgrunner.

Tapetprøver kan brukes til flere ting!

Vil du ha større variasjon, kan du for eksempel tapetsere én eller flere vegger i alle rommene dine. Da har du mange muligheter når du skal ta bilder. Til og med en tapet for barnerommet kan bli en fin bakgrunn, avhengig av hvordan du styler antrekket. Et godt tips er å kjøpe tapetprøver, som nettbutikken selger billig. Disse kan du bruke til å finne ut hva som passer best hjemme hos deg. Tapetprøvene er perfekte i størrelsen til å bruke som bakgrunner for produktfoto. Noen eksempler på dette er accessoarer som solbriller og smykker, eller parfymer og sminkesaker. Mote er jo ikke bare klær, men også tilbehør!