Mote, modeller og catwalks

Mote, modeller og catwalks

I denne artikkelen skal vi diskutere hva mote egentlig dreier seg om. I tillegg skal vi snakke om hva som skal til for å bli en god modell, og også hva vi kan gjøre for å skape vårt eget moteshow. Dersom du har lyst til å gjøre dette på ekte, kan det hende at du kommer til å trenge å bygge en catwalk.

[IMAGE=dH5FCBdYkfIy.jpeg]

Om mote

[IMAGE=cSSicwebCEq2.jpeg]

I bunn og grunn er mote en slags levende retning som kunst og klesstiler beveger seg i. I denne verdenen kreves det at de som vil følge moten også følger en eller annen rollemodell som de på en måte kan kopiere. Det er rett og slett mange forskjellige folk som ønsker å følge en standard som blir satt av noen andre.

[IMAGE=fFrFjPeBFXV9.jpeg]

Først og fremst skal mote representere den tiden vi lever i, for dette er det man uttrykker når man kler seg. Man uttrykker hva man føler, og hvem man føler at man er. Mote er på en måte med på å definere en midlertidig uniform for folk som ønsker å representere noe spesifikt i harmoni med andre. Folk som følger moten er i mindre grad individualister på denne måten.

Om modeller

Dersom du har lyst til å bli en modell finnes det en del ting som du må være klar over. Det første man må huske på er at en modell lever av utseende sitt, så det er viktig å ta vare på dette. Man må faktisk rett og slett se tiltrekkende ut dersom man har noe håp om å bli en vellykket modell. Derfor må man alltid spise sunt, trene og generelt ta vare på seg

Det finnes mange forskjellige typer modeller. Grunnen til dette er at forskjellige stillinger krever forskjellige typer egenskaper og ferdigheter. Forskjellige fysiske kvaliteter er med på å skape variasjon og dermed kan bransjen nå et større publikum.

Det finnes også andre ferdigheter og egenskaper som du bør ha, men dette er ting som det finnes kurs for å lære seg.

Om moteshow

Ofte brukes modeller til å produsere et moteshow for å reklamere for produktene som klesdesignere som lanserer en ny kolleksjon. Dette gjøres ved at modellene bruker noe som vi kaller for catwalks. En catwalk er på en måte en avlang scene som modellene går frem og tilbake på for å vise klærne fra alle vinkler. Dersom du trenger å bygge en scene, eller en catwalk, kommer til å trenge noen spiker for å kunne lage den mest stødige scenen.

Det er en god del som kreves for å lage en scene, men husk å ikke tiltrekke for mye oppmerksomhet mot det du bygger. I all hovedsak så er det modellene som skal ha all oppmerksomheten når de går på denne.